En rolig førjulsdag – luke 19

Hva er bedre enn å kunne bruke den siste lørdagen før jul, og første dag av skoleferien, til å gjøre akkurat det man vil, og i det tempoet man vil? I dag har vi sovet lenge, og begge har vi gjort det vi ønsket – sett på barne-TV, åpnet gaver fra julekalenderen, hørt på julesanger, spist pepperkaker og drukket gløgg, sunget, danset og showet til favorittmusikken, vasket vinduer og ryddet. Ok, noen gjorde mer av det ene enn det andre…

Huset er ikke glanset – heldigvis – og det er rot både her og der. Det er fortsatt noen dager til jul!! Vi kan leke og ha det gøy uten å være redd for å ødelegge. Jeg er dessuten sjeleglad for at vi ikke stresser rundt på et kjøpesenter i dag men koser oss hjemme istedenfor.

Å vaske vinduer kan jo være ganske koselig med julemusikk i bakgrunnen og gløgg i koppen. Resten av helgen skal brukes til kos, lek og gavepakking/utdeling, og så skal pepperkakehuset og det virkelige huset pyntes. Det er alltid spennende å se hvordan det blir, og innimellom blir det nok anledning til både sverdkamp og fotballkamp på stuegulvet.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s